Varaa aika (ei 7.6.–31.7): Siirry Timman ajanvaraukseen

Hinnasto

Naprapatiakäynti 90 €

Akupunktio 90 €

Käyntikerta sisältää alkuhaastattelun, tutkimisen, hoidon sekä kirjaamisen.

Naprapaatti Merja Avolan hoitopaketit

Hoitopaketeissa on tarkoitus yhdistää naprapaatin nivel- ja lihaskäsittelyn sekä akupunktion hyödyt.

Migreeni

Perehdyn niska-hartiaseudun, purentalihasten ja hengityslihasten tutkimukseen ja hoitoon. Hyvin usein hengitys on kivun vuoksi muuttunut pinnalliseksi, mikä pitää helposti yllä lihasjännitystä. Hoidossani rentoutan selän, hartian ja kylkien lihaksia nivelten ja lihasten liikettä lisäävillä liikkeillä sekä nivelmanipulaatiolla. Akupunktion avulla lisään aineenvaihduntaa ja tehostan hermoston rauhoittumista. Annan hoito-ohjeet kivun ja stressin hallintaan. Hoitoni on tehokasta; usein jo ensimmäinen hoito helpottaa oloa.

60 min à 120 €, 3 hoitoa 345 €

Hampaiden narskuttelu, bruksismi

Perehdyn ongelmaan ja pyrin ensin ratkaisemaan väärästä purennasta tai stressistä johtuneet kivut ja säryt. Laukaisen lihasjännitykset purentalihaksissa nivel- ja lihaskäsittelyllä, triggerpistekäsittelyllä sekä akupunktiolla ja hoitavalla laserilla tai neuloilla. Hoito-ohjeet kivun ja stressin hallintaan sisältyvät pakettiin.

60 min à 120 €, 3 hoitoa 345 €

KokoNainen

Naisilla on eri ikäisinä erilaisia hormonaalisia tasapaino-ongelmia. Myös tuki- ja liikuntaelinten ongelmat voivat aiheuttaa aineenvaihdunnassa ja verenkierrossa lantion alueella ongelmia. Akupunktiolla vahvistan kehon aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa stimuloimalla akupunktiopisteitä hoitavalla laserilla tai neuloilla. Myös lantion alueen nivelkäsittely lisää aineenvaihduntaa sekä liikkuvuutta.

45 min à 101 €, 3 hoitoa 293 €

Rentoutushoito, hengitys vapaaksi

Luokseni tulee yhä useammin asiakkaita, jotka kokevat, että hengittäminen on raskasta. Tavoitteeni on saada niska, hartia sekä kylkiluut liikkuviksi. Kylkiluiden välisten lihasten käsittely auttaa myös pallealihasta toimimaan normaalisti ja hengitys helpottuu. Rentouttavalla ja aineenvaihduntaa lisäävällä hoidolla autan hermostoa rauhoittamaan. Lopuksi annan “rentoa oloa arkeen” -harjoitukset.

60 min à 120 €

Tenniskyynärpään ja olkapään kivun hoito

Miksi on kipua? Miksi kipu ei rauhoitu? Onko jäykkyyttä myös niskan, hartian ja rintarangan alueella tai jopa alaselässä?

Testaan nivelen liikkuvuuden, neuraaliset kudokset, kalvot ja arvioin hoidon suunnan. Hoitoni on nivel- ja lihaskäsittelyä. Akupunktiolla rauhoitan hermostoa ja tehostan hoitoa ja lisään aineenvaihduntaa. Mitä nopeammin hoitoon pääset, sitä nopeammin kipu ja vaiva helpottavat. Antamani hoito-ohjeet auttavat sinua itsehoidossa.

45 min à 101 €, 3 hoitoa 293 €

Liikkuva lanne, joustava askel

Lantion ja alaselän kiputilojen syyt ovat moninaiset. Vaatii monipuolista ammattitaitoa ja kokemusta ymmärtää lantion ympärillä olevien kudosten tasapaino. Myös polvien ja jalkaterien ongelmat voivat olla syy tai seuraus lantion liikkuvuuteen.

Tutkin monipuolisesti nivelten ja lihasten liikkuvuudet ja epätasapainot.  Hoidan erilaisilla nivel- ja lihaskäsittely tekniikoilla ja yhdistän aineenvaihduntaa lisäävän ja hermostoa rauhoittavan akupunktion tai hoitavan laserin. Annan hoito-ohjeet, mitkä auttavat asiakasta paranemisprosessissa.

45 min à 101 €, 3 hoitoa 293 €

Peruuttamattomasta hoitoajasta perin veloituksen voimassa olevan hinnaston mukaisesti.
Peruutukset viimeistään vuorokautta aikaisemmin.
Maksuvälineenä käy käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi voit maksaa Mobile Paylla, Smartumilla ja ePassilla.